Lars logotypeMobile Speak


  

Avsnitt Mobile Speak familjen


MP3-spelare i mono

OBS! Programmet fungerar inte med Symbian 9-telefoner.

Det följer också med en MP3-spelare. Den är egentligen ett ”Share ware”-program från Viking Games i Ungern, men är anpassad och följer med Mobile Speaks licens. Normalt använder du telefonens inbyggda mediaspelare. Men i äldre telefoner som inte har någon spelare är den här MP3-spelaren ett fungerande alternativ, även om den bara återger ljudet i mono .

Starta MP3-spelaren via telefonens meny. När spelaren öppnat kan man skifta mellan huvudfönster och lista med joystick höger/vänster. I listan visas de MP3-filer som finns i telefonen. I huvudfönstret visas information om storlek, kvalité och tid för den aktuella sången. Mobile Speak läser inte informationen om sången, men listan över MP3-filerna är tillgänglig.

Bläddra i listan och tryck på joysticken för att starta vald fil. Medan filen spelas upp, ökar resp minskar du volymen med joystick upp/ner. Med EDITERA+joystick höger/vänster snabbspolar du framåt resp bakåt i låten. Med Väljarknapp 2 pausar resp startar du uppspelningen av filen.

Väljarknapp 1 öppnar menyn ”val”. Menyn innehåller:

  • Nästa – Hoppa till nästa låt i listan.
  • Inställningar - - Ställ in vilka låtar och hur de ska spelas upp. Här väljer du också om du lyssnar via BLÅTAND-lurar.
  • Hjälp – Hjälp om programmet.
  • Avsluta – Stänger MP3-spelarprogrammet.


Sidorna i avsnittet "Mobile Speak familjen", är:


Copyright LB kontakt
Tillbaka till Mobile Speak guiden