Lars logotypeMobile Speak


  

Skärmläsaren Mobile Speak


Uppdatera Mobile Speak

Code Factory uppdaterar Mobile Speak kontinuerligt. För närvarande är målet 2 uppdateringar varje år. Det finns en grupp Beta-testare som ska se till att uppdateringarna är så felfria som möjligt. Men det finns en möjlighet för alla användare att rapportera fel och brister i en aktuell utgåva. Du kan också påverka utvecklingen inför kommande versioner. Via e-postadressen, info@codefactory.es, kan vem som helst ge förslag på förbättringar och nya funktioner.


Uppdatera programmet

Upptäcker du en ny version på Mobile Speaks hemsida, kan du ladda hem den och installera den. När du installerar den nya versionen av Mobile Speak, behöver du normalt inte stänga programmet. Se bara till att du installerar programmet på samma enhet, annars måste du avinstallera det först innan du uppdaterar. Följ samma rutiner vid en uppdatering som vid en nyinstallation.

Var också noga med att kontrollera om de röster som du har installerade i din telefon, är uppdaterade för att matcha den gällande Mobile Speak-versionen. Är du osäker, rekommenderar jag att du uppdaterar dem också. Var då noga med att uppdatera dem till samma minnesenhet som rösterna redan finns på, annars avinstallerar du dem först!Copyright LB kontakt
Tillbaka till Mobile Speak guiden